Things go wrong

"Pečeň v p..., posrané pľúca, k.kot zošľahaný, rozum vygumovaný, charakter tupý. "

Ospravedlňujem sa za také výrazy,a ale presne takéto výrazy úplne dopodrobna vystihujú môj pohľad na dnešnú dobu.

Neviem či som to len ja, ale cítim sa akoby som absolútne nezapadala medzi svojich rovesníkov. Dosť veľkú väčšinu ľudí okolo mňa nezaujíma nič iné ako kedy,kde a ako čo najrýchlejšie zohnať chľast, cigarety a inú háveď. Nezdá sa mi že by rozmýšľali nad tým aké následky to má na nich a na okolie. Nehovorím že nie je zlé sa zabaviť, ja osobne som človek čo je za každú hovadinu. Alkohol a vlastne ožrať sa namol a ráno si nič nepamätať... to si minimálne raz za život skúsi určite každý. To áno. Ale nie je piť ako piť. Je rozdiel, keď si niekto pije s mierou, vie kedy prestať alebo keď niekto chľasce neprestajne pár dní v rade a ledva-ledva sa plazí domov, vytriezvie a pije odznova. Ale prečo by to mali decká skúšať už v dvanástich-trinástich rokoch? Keď už teraz dávajú po instagrame a na hocijakých iných sieťach fotky fliaš a cigariet z nejakej 'žúrky', čo budú robiť za pár rokov? Budú tak aj vychovávať svoje deti?! A budú vôbec môcť mať deti??


Rozmýšľala som či tento príspevok pridám, ale predsa ten koho to zaujímať nebude proste stlačí červený krížik hore na lište.Nebudem túto tému viac rozpitvávať, už sa riešila kopu krát hocikde a nikoho nebude baviť stále čítať to isté:) Prepáčte že je článok zasa negatívny, ale potrebovala som vypustiť von pocity. Sľubujem že budúci už bude normálny.:)

bb,Cold Queen. Česť tým ktorý sa viete baviť aj bez alkoholu a podobne






















6 komentárov:

  1. Nie nie! tento článok tu má byť ! Absolútne s tebou súhlasím dnešná mládež si myslí že keď budú chľastať fajčiť, a súložiť ako králici budú in ...mne je zle už len z tých fotiek čo vyskakujú na b napr samé nahé a polonahé mladé "štence"... (sry za taký výraz ale na toto sa nedá nič krajšie napísať), a potom sa čudujú že ich chlapi obťažujú a sú znásilnené... lebo mňa to vôbec neprekvapuje..niežeby to u dospelích bolo normálne keď je niekto nonstop opitý, ale tak žiaľ nenarobíme nič... ak oni sa zmeniť nechcú iný im nepomôže a potom samozrejme toto vidia aj deti ...čo je horšie lebo si myslia že to čo robia je normálne...ale nie je..táto doba je zlá , ale môžu za to len a len ľudia

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hej, a "najlepšie " je na tom to že nikto s tým nič neurobí. Na to aby sa poučili potrebujú sami spadnúť na držku. ďakujem za podporu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj každý si zkusí se opít pořádně.... každý je jiný, dříve sem si dávala občas alkohol a kouřila, má to svý důvody proč to dovolují od 18 roku, kdy lidé jsou rozumní a ví do čeho jdou, upřímně je mi líto mladých holek co začínají jen tak, že to dělají ostatní... Jsem toho názoru umět se bavit za střízliva, vědět co kde dělám je určitě lepší než ráno přemýšlet a mět opici...:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :-) předem musím říct, že máš moc hezky našlápnutý blog, dala jsem si ho do oblíbených abych ho mohla dál sledovat a číst tvé články, které mě moc těší..těší v tom, že člověk má najednou takovou naději, že všechno (a u všech) není tak zlé, jak si člověk myslí :-D Pracuji ve školství na střední škole (ale nejsem učitelka :-D ), takže postupně pozoruji, jak se doba mění..jak se lidé mění. Snad nevadí, že můj komentář bude spíše takový obecný :-D

    Řekla bych, že nejhorší věcí co se chování týče je, že dnešní mládeži (nemyslím všechny, ale je jich prostě drtivá většina) je úplně všechno jedno. Jen přežívají. A buď přežívají dobře nebo špatně. Dost často se tu setkáváme s velmi špatnými rodinnými podmínkami, s rodičovským nezájmem, strašně moc dětí trpí tahanicemi rozvedených rodičů atd atd...ty děti pak neví čí jsou a nikdo je nevede k tomu, jak by se měli chovat...co je správné a co není.

    Kdysi pokud se do rodiny narodilo dítě, rodiče jím prostě žili a děti procházeli tvrdší a přísnější, ale přesto láskyplnou výchovou (zase opět až na vyjímky, které jsou vždycky). Dnes mají dítě a chovají se stále stejně, jako by žádné dítě neměli...Dítě se pak životem tak nějak proplácává samo a jak jsem psala výš, je mu všechno jedno. To má za důsledek i to, že nejsou schopní si uvědomit, jaké následky bude mít jejich chování a jednání. Nemyslí dopředu. A nebo myslí, ale zase - je jim to jedno...

    No ale pak jsou tu i tací, kteří mají "všechno" (myšleno např. dobrou výchovu, milujíí fungující rodinu atd.) a přesto si ničeho neváží a chovaji se jako hovada a hlavně aby byli IN...S takovýma bych udělala krátkej proces :-D Jsou to lidi, u kterých je potřeba nechat jim v jejich průserech vymáchat čumák a doufat, že časem zmoudří...A co tak pozoruji, je to spíš problém u holek...Ale problém je, že takové jejich rodiče hodně často omlouvají a jsou na ně příliš měkcí...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem,ďakujem! Veľmi potešilo^^ ... a áno. môžu za to dosť aj rodičia. Nekontrolujú svoje decko alebo ho nevychovávajú celý život a zrazu, keď sa zobudia dieťa už je neskoro začať prevychovávať.

      Odstrániť

 

Popular Posts

Best people